Centrifuge en/of industrie manden 44 ltr. en 58 ltr. inhoud.

Al-Kunststoffen is de belangrijkste leverancier van deze centrifuge en/of industriemanden voor de voedsel- en groenteverwerkende industrie. Al meer dan 40 jaar leveren wij deze manden aan alle grote fabrikanten van centrifuges en verwerkingslijnen voor de groente verwerkende industrie. De manden van 44 liter inhoud worden geleverd in twee kleuren, blauw en oranje en hebben aangespoten handgrepen. Deze manden passen in alle standaard groente centrifuges, wereldwijd. Voor meer informatie over de exacte afmetingen en producteigenschappen van onze mand 44 ltr. inh., kunt u op de volgende link ons productblad downloaden.


Productblad 44 ltr. mand

De grotere centrifuge of industrie mand heeft een inhoud van 58 liter. Deze mand wordt meer gebruikt voor diverse toepassingen in de levensmiddelen industrie. Deze mand wordt door ons al langer dan 60 jaar geleverd. Echt een zeer sterk product. De mand wordt geleverd in de kleur oranje en heeft twee witte kunststof handgrepen. Voor meer informatie over de exacte afmetingen en producteigenschappen van deze mand kunt u op de volgende link het productblad downloaden.


Productblad 58 ltr. mand

De grondstof waar de beide manden van gemaakt zijn is LLDPE (linear low-density polyethylene), een sterke en zeer taaie grondstof. Onze manden zijn getest (migratietesten) door Intertec Polychemlab voor voedselveiligheid en zijn veilig bevonden voor het gebruik met water, alcohol (tot 20%) groenten, fruit en vette voedingsmiddelen. Uw kunt de Declaration of Compliane hier downloaden met de onderstaande link.


Declaration of Compliance