Kantooradres:

    Al-Kunststoffen

    De Schelp 117

    2042 DX  ZANDVOORT

    Tel. 023-5712420

    Mob. tel. 0653904938

    Fax 023-5716106

     E-mail:

      info@al-kunststoffen.nl

Welkom op de website van Al-Kunststoffen!!

 Al-Kunststoffen is een groothandel op het gebied van polyester-, HDPE/PP- en kunststof-spuitgietproducten.

Wij zijn reeds sedert een 40 tal jaren leverancier aan de meeste grote toeleveraars op het gebied van de glastuinbouw en fabrikanten van machines voor de groenteverwerkende industrie. 

Ook leveren wij een assortiment semi-technische winkelartikelen aan een aantal winkeliers en coöperaties op het gebied van de glastuinbouw, waaronder maatbekers, vuilniszakken en afvalcontainers.

Voor leveranciers en installateurs voor de glastuinbouw ligt het zwaartepunt op het gebied van HDPE, PP en polyester producten, zoals bakken en tanks voor beregening- en bevloeiingsinstallaties (watertechniek). Deze, veelal op maat gemaakte bakken en tanks, kunnen wij leveren in velerlei maten en uitvoeringen. Rond, vierkant of rechthoekig, van groot tot klein. In elke gewenste uitvoering. Wij maken u graag, geheel vrijblijvend, een scherpe offerte. 

Voor de groenteverwerkende industrie leveren wij reeds sedert 30 jaar onze bekende centrifuge- manden. Deze manden, leverbaar in de maten 44 en 58 ltr. inh., zijn gemaakt van LLDPE, een zeer sterke en taaie grondstof en worden geproduceerd (spuitgiettechniek) door RPC Promens Zevenaar BV.  Al-Kunststoffen heeft de vertegenwoordiging van deze manden, specifiek in de kleur blauw. 

Door zeer korte lijnen met onze toeleveranciers en een klein team zijn wij in staat om zeer korte levertijden te realiseren en u een optimale service en klantvriendelijkheid te garanderen.  Wij zien u graag als klant!!!!

Voor meer informatie betreffende onze centrifuge-manden wijzen wij u ook op onze website www.spinner-baskets.com