Kantooradres:

      Al-Kunststoffen

      De Schelp 117

      2042 DX  ZANDVOORT

      Tel. 023-5712420

      Mob. tel. 0653904938

      Fax 023-5716106

       E-mail:

        info@al-kunststoffen.nl

Ons assortiment bestaat uit vier hoofdgroepen t.w. 

1)      Centrifugemanden

2)      Polyester en HDPE/PP producten

3)      Vitlab maatbekers

4)      Winkelartikelen 

Groep een betreft onze bekende centrifuge-manden, die ondertussen over de gehele wereld gebruikt worden in RVS centrifuges om groenten en salades droog te draaien. Deze manden zijn levensmiddel geschikt. Wij hebben daar de goedkeurende verklaringen en laboratorium verslagen van. 

Groep twee  betreft een groot uitgebreid assortiment polyester en HDPE/PP bakken , tanks en lekbakken. Deze bakken en tanks kunnen ook klantspecifiek op maat gemaakt worden. Deze producten worden vooral gebruikt in de watertechniek en in de glastuinbouw. 

Groep drie betreft VITLAB maatbekers. Deze maatbekers zijn van een zeer goede Duitse kwaliteit en bestand tegen alle in de glastuinbouw gebruikte chemicaliën. Ook deze maatbekers zijn goedgekeurd voor levensmiddelen. Leverbaar van 50 tot 5000 cc.  

Groep vier betreft een vrij breed scala aan, hoofdzakelijk, spuitgietproducten, zoals afvalbakken, bouwkuipen, emmers, jerrycans, trechters en uiteraard vuilniszakken. De laatste tijd hebben wij dit assortiment ook uitgebreid met een aantal schoonmaakartikelen.